Over ons

Onze liefde voor oud hout zit al van jongs af aan in onze genen.

Erwin zit al als kleine jongen hele dagen bij zijn opa met zijn handen in de houtkrullen en is naar de ambachtsschool gegaan om het ambachtelijke meubelmaker vak te leren. In het werk als aannemer kan hij de creativiteit kwijt maar toch blijft het ambachtswerk hem intrigeren. Bianca is van jongs af aan al bezig met het steeds weer “stylen“ van haar slaapkamer en op latere leeftijd is ze continue bezig met het veranderen van haar huis.

In 2017 is dan ook het idee ontstaan om de krachten te bundelen en oude kasten op te gaan knappen, de kracht is dat wij zowel meubels kunnen restaureren als kunnen restylen.

Wij verkopen meubels met een verhaal, we reizen stad en land af op zoek naar dat ene unieke exemplaar. Onze meubels krijgen daardoor weer een tweede leven.

We restaureren de meubels met oude materialen, zodat de kast ook authentiek blijft en functioneel is. De indeling kunnen we naar wens aanpassen in overleg, te denken aan extra planken of een indeling met een roede.

De kasten krijgen vervolgens een nieuwe look door een hoogwaardige afwerking met krijtverf van het merk Abbondanza, vervolgens maken we de kast af met een leuk knopje of handgreepje.

Als u zelf een idee of sfeerimpressie heeft gevonden in een magazine of pinterest, we kunnen in overleg een soortgelijke kast voor u zoeken. Een bijpassend meubeltje kunnen we ook voor u stylen.