Onze Kasten

Onze kasten komen overal vandaan, dagelijks zijn wij op zoek naar deze unieke exemplaren. Onze kracht is dat wij de kasten zelf ook kunnen restaureren, een ambachtelijk meubelmaker kijkt de kasten na en zal deze ook restaureren op ambachtelijke wijze met oud hout zodat dit niet opvalt.

Verder werken wij met hoogwaardige kwaliteit krijtverf van het merk abbondanza die een breed scala aan kleuren hebben. Dit zijn de kasten die wij momenteel op voorraad hebben maar we kunnen aan de hand van een inspiratie foto een geschikte kast voor u zoeken die aansluit bij uw behoefte en denken daar graag in mee. Onze reeds opgeleverde kasten staan onder inspiratie foto’s als voorbeeld getoond.

Onze werkwijze:
Wij kopen de antieke kast in, en restaureren de kast op ambachtelijke wijze. De buitenkant wordt naar wens geschilderd met kwalitatief krijtverf, merk ‘Abbondanza’ of ‘Painting the Past’. De binnenkant van de kast blijft authentiek. Als u deze mee geschilderd wilt hebben is dit tegen meerprijs.

Zodra de kleur in gewenste kleur wordt geschilderd vragen wij een aanbetaling van 25% omdat de kast specifiek voor u wordt geschilderd en hiervoor kosten worden gemaakt.

Mocht u interesse hebben in een van onze voorraad kasten, neemt u dan aub contact op met ons via de mail of per Whatsapp. We kunnen dan samen de gewenste kast (of en hoe u deze gerestyled wil hebben of in originele staat) en de levertijd afstemmen. Uiteraard kunt u de kast ook zelf bij ons ophalen dan hoeft u geen bezorgkosten te betalen.